donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeBrummen-RegiobodeZangvereniging Herleving zoekt versterking

Zangvereniging Herleving zoekt versterking

EERBEEK – Na ruim anderhalf jaar gaat zangvereniging Herleving uit Eerbeek op dinsdag 7 september de repetities weer hervatten. De leden van de 102 jarige vereniging zijn erg blij dat zij eindelijk weer kunnen gaan zingen en weer gezellig op de dinsdagavond bij elkaar kunnen komen.

Wil men echter in de toekomst in Eerbeek nog genieten van mooie koorzang en zelf daar aan meewerken, dan is het dringend noodzakelijk dat er versterking voor het koor komt, anders kan het wel eens gebeuren dat de vereniging zichzelf moet opheffen en dan is er helaas geen zangkoor meer in Eerbeek, het is echt vijf voor twaalf. Het bestuur, de leden en dirigent van de vereniging willen een dringende oproep doen aan bewoners van Eerbeek en omstreken om te komen zingen bij het koor.
Het koort zingt allerlei soorten muziek, gezelligheid is belangrijk maar het zingen staat nog steeds voorop. Het repertoire is van Loyd Webber tot Bach, maar ook Nederlandse liederen, zoals Westenwind, worden gezongen. Geïnteresseerden mogen een aantal weken vrijblijvend komen kijken.
De repetities zijn op de dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de Schuure in Eerbeek, halverwege wordt er een kwartiertje pauze gehouden voor het nuttigen van een kopje koffie of thee en uiteraard even om bij te praten. Inlichtingen zijn verkrijgen via de website of bij de voorzitter via tel. 06 45830561. Langskomen bij de Schuure mag ook.

www.herleving-eerbeek.nl

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit