Home / Algemeen / Verse groenten en fruit op kerkenmarkt in Dieren

Verse groenten en fruit op kerkenmarkt in Dieren

DIEREN – Vrijdag 10 september hieldende vrijwilligers van de Ontmoetingskerk in Dieren voor de op-een-na-laatste keer dit jaar een kerkenmarkt. De hele zomer verkochten zij op vrijdag verse groenten en fruit uit de moestuin. De wekelijkse kerkenmarkt bleek dit jaar weer een groot succes. Binnen anderhalf uur werd het grootste gedeelte van het groente en fruit verkocht. Een lange rij mensen diende zich om 10.00 uur al aan voor de kraam om hun slag te slaan. De producten worden door leden van de kerk geteeld in eigen moestuin en beschikbaar gesteld voor de markt. De opbrengst is bestemd om kinderen in Colombia te helpen. Vrijdag 17 september is van 10.00 tot 11.30 de laatste Kerkenmarkt van dit jaar.

Foto: Cynthia Vos

Lees ook

Huldiging trouwe leden Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Tijdens de vrijwilligersmiddag van het Rhedens Fanfare Corps zijn drie trouwe leden en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.