dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeAlgemeenVaccinatiebus in Velp en Rheden

Vaccinatiebus in Velp en Rheden

Vaccinatiebus in Velp en Rheden

VELP . RHEDEN – De vaccinatiebus van GGD Gelderland – Midden staat vrijdag 1 oktober op het Churchillplein in Velp en zaterdag 9 oktober aan de Oranjeweg in Rheden. Inwoners van 18 jaar en ouder die dat willen kunnen daar zonder afspraak direct gevaccineerd worden. Zij kunnen kiezen uit het Janssen- en het Pfizer-vaccin. Van Janssen is maar één prik nodig. Pfizer bestaat uit twee prikken, in de bus wordt meteen een afspraak gemaakt voor de tweede vaccinatie. Ook mensen die vragen hebben over corona of vaccineren, kunnen bij de medewerkers van de GGD-bus terecht. De prikbus staat van 9.00 tot 17.30 uur op de genoemde locaties. Wie hier terecht wil dient een identiteitskaart of paspoort mee te nemen en in de bus een mondkapje te dragen.

www.ggdgm.nl/vaccinatiebus

spot_img
Verder lezen

Meer deze week

0216553_pietentraining.JPG

Pieten op bezoek bij vv SHE Hall

HALL - Zaterdag 4 december was het dolle pret op de voetbalvelden van vv SHE Hall. De jongste kinderen van de Hallse voetbalclub kregen bezoek van Pieten. De Pieten kwam niet alleen maar met pepernoten, maar ze kwam ook een pietentraining geven. De voetballertjes mochten hun broertjes, zusjes en vriendjes

0215754_Film_-Pixabay.jpg

Inwoners van Rheden hechten meer belang aan cultuur

GEM. RHEDEN - Meer inwoners van de gemeente Rheden nemen actief deel aan culturele activiteiten. Dat blijkt uit onderzoek via inwonerspanel Rheden Spreekt. Ook zijn er meer mensen lid van een vereniging en vinden meer mensen cultuur in de gemeente belangrijk.

0216320_Politie_-_rug_-_nieuw_uniform.jpg

Onder invloed achter het stuur

EERBEEK - De politie heeft maandag 29 november om 1.45 uur de bestuurder van een Peugeot personenauto gecontroleerd op de Volmolenweg in Eerbeek. De bestuurder bleek te veel te hebben gedronken en er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

0215601_Concert_RFC.jpeg

Najaarsconcert Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN - Het Rhedens Fanfare Corps gaf zondag 21 november haar najaarsconcert in de Dorpskerk in Rheden. Het optreden kreeg de toepasselijke titel 'Omdat het weer kon-cert'.

0215751_SP.jpg

SP Rheden doet niet mee met gemeenteraadsverkiezingen

RHEDEN - De SP doet in Rheden niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Dat besluit heeft de Rhedense afdeling 'met pijn in het hart' genomen tijdens de ledenvergadering op woensdag 24 november. Er zijn niet genoeg geschikte kandidaten gevonden voor de kieslijst.