donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeBrummen-RegiobodeTheater Toer Tonden groot succes

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op vier onverwachte locaties in het buitengebied van de gemeente Brummen terecht. Op de fiets verplaatsten ze zich in groepen door het mooie buurtschap Tonden.

Ook deze vierde TondenTheaterToer was weer uitverkocht. Bij de opening op het veld bij het buurthuis de Sterre gaf Bob Koster, één van de organisatoren, aan dat het leuke van de voorbereiding van de Tonden TheaterToer zit in het zoeken van een variëteit aan voorstellingen én het zoeken van nieuwe locaties. Het laatste is een uitdaging, omdat dit al de vierde toer is, maar is wonderwel gelukt. Organisator Saskia Boterenbrood geeft aan terugkijkend op dit programma dat er sprake was van vier heel verschillende, maar ook van vier kwalitatief hoogwaardige voorstellingen.
Zo kon het publiek genieten in een landbouwschuur, zittend op hooibalen, van Bovenste Knoopje Open (foto). Om daarna in een half open kapschuur de grappen van Remy Evers over zich heen te laten komen. In een tipitent speelden Anne en Lieke een Griekse mythologie en over het grasveld op een landgoed schalden aria’s van Trio Particolare met een knipoog gebracht en aan elkaar gepraat door Peter Lusse.
Aan het eind werd op het grasveld bij de Sterre een toost uitgebracht op de zeer succesvolle dag. Door de bezoekers werd lovend gesproken over de organisatie, de variatie in het programma en de locaties. “En we hadden ter afsluiting Judith Kamerman van Trio Particolare gestrikt om met alle aanwezigen als kers op de taart een canon te zingen en dat was me toch een succes” vertelt mede-organisator Vincent Evers glunderend. Een prachtige afsluiting van een succesvolle én uitverkochte vierde TondenTheaterToer. Over twee jaar is de volgende editie.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit