Home / Algemeen / Speelgoedactie voor speelgoedbank

Speelgoedactie voor speelgoedbank

LOENEN – Op 9, 10 en 11 september wordt door de Loenense kerken een speelgoedactie gehouden. In veel gezinnen is vaak speelgoed dat niet meer gebruikt wordt door de kinderen. Wellicht kan dit overbodige speelgoed met anderen gedeeld worden. Personen die speelgoed willen missen kunnen die inleveren tussen 8.30 en 16.00 uur bij de school De Poort, aan de Hoofdweg 53 in Loenen. Dit speelgoed gaat in dozen naar de Speelgoedbank in Dieren. Men tracht er weer een nieuw bestemming voor te vinden. Er kunnen geen fietsen en knuffels worden ingeleverd.

Lees ook

Mediteren in de Dorpskerk

RHEDEN – Per 21 september gaat een nieuwe serie ‘mediteren op dinsdagavond van start in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.