Home / Algemeen / Rivierweg twee maanden dicht

Rivierweg twee maanden dicht

REGIO – Provincie Gelderland start op maandag 20 september met het groot onderhoud aan de N338 (Rivierweg) tussen Duiven en Doesburg. Het asfalt wordt op verschillende locaties vervangen en de provincie voert maatregelen uit om de verkeersveiligheid te verbeteren. De werkzaamheden worden in verschillende delen uitgevoerd: deel 1 start op maandag 20 september en loopt tot en met zondag 14 november. De omleidingsroute voor doorgaand verkeer in beide richtingen gaat via de A12, N336, N338, N317 en A348 en staat met borden aangegeven. Bestemmingsverkeer en fietsers worden lokaal omgeleid met borden langs de weg. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar.

Lees ook

Zangroep Spontaan zingt weer

ANGERLO – Zanggroep spontaan uit Angerlo is weer begonnen met repeteren. 22 Zangers, 3 muzikanten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.