Home / 112 / Rijdende auto vliegt in brand
Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink - .

Rijdende auto vliegt in brand

BRUMMEN – Op de Arnhemsestraat in Brummen is dinsdagmiddag 14 september rond 12.25 uur een auto in brand gevlogen tijdens het rijden. De bestuurster kon zich tijdig in veiligheid brengen, maar de auto moest worden afgesleept.
De bestuurster verliet met haar auto de parkeerplaats van de supermarkt, toen de auto ineens begon te roken. Een kleine 20 meter verderop, op de Arnhemsestraat, stond de auto volledig in brand. De gealarmeerde brandweer had het vuur snel onder controle. De auto is afgesleept door een bergingsbedrijf. Mogelijk is de brand ontstaan door een technische fout in het voertuig.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Lees ook

Openlucht kerkdienst in Laag -Keppel

LAAG-KEPPEL – Zaterdag 12 september werd er een openlucht kerkdienst gehouden in de tuin van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.