PlusBus Rheden/Rozendaal zoekt chauffeurs

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is op zoek naar nieuwe chauffeurs die het vrijwilligersteam willen komen versterken. Gezocht worden mensen die één of meerdere (vaste) dagdelen per week willen rijden. Nieuwe chauffeurs krijgen eerst een introductiegesprek en rijden daarna drie dagdelen mee met een ervaren chauffeur. Vrijwilligers dienen, naast een geldig rijbewijs, te beschikken over goede sociale vaardigheden en omgangsvormen. Er wordt gestreefd naar diversiteit en daarom worden zeker ook vrouwen gevraagd zich aan te melden. Wie belangstelling heeft, kan contact opnemen met secretaris Kees Baars via secretaris@plubusrhedenrozendaal.nl.
PlusBus Rheden/Rozendaal werkt 6 dagen per week en rijdt met twee rolstoelbussen, een rolstoelauto en een personenauto. De dienst wordt gebruikt door mensen uit de gemeenten Rheden en Rozendaal van 50 jaar en ouder, die zelf niet of moeilijk in staat zijn met het openbaar vervoer te reizen. In principe wordt er binnen de gemeentegrenzen gereden, maar vooral voor dokters- en ziekenhuisbezoek ook naar Arnhem, Zevenaar en Zutphen. In overleg met de planning kan op verzoek ook naar privé-adressen in Arnhem of het omliggend gebied worden gereden. De cliënten worden vervoerd van deur tot deur, in principe één op één en bijna altijd op tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.