Home / Brummen-Regiobode / Ouder-kindyoga in bibliotheek

Ouder-kindyoga in bibliotheek

EERBEEK / BRUMMEN – In de bibliotheken in Eerbeek en Brummen wordt zaterdag 18 september een uurtje ouder-kindyoga gegeven. De les is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Yoga is niet alleen goed voor lenigheid, kracht en balans, maar helpt ook bij het omgaan met prikkels, stress, angst en impulsief gedrag. Het vergroot zelfvertrouwen, empathie en concentratie. De les begint om 9.30 uur in de bibliotheek in Brummen, in Eerbeek start de les om 11.00 uur. Aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Lees ook

Afdelingsavond van Vrouwen van Nu

EERBEEK – Maandag 27 september is er om 19.30 uur weer een afdelingsavond van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.