Home / Algemeen / Orgelconcerten in Dorpskerk

Orgelconcerten in Dorpskerk

RHEDEN – In september gaan de concerten in de Dorpskerk in Rheden weer van start. Op zaterdag 11 september speelt Piet Cnossen op beide Meere-orgels werken van Bach, Bennet en Pachelbel. Zaterdag 18 september speelt Wilbert Berendsen naast composities van onder andere Bartholdy, Telemann en Haydn ook een eigen improvisatie op het grote Meere-orgel. Beide concerten beginnen om 19.30 uur, reserveren is niet nodig. De entreeprijs is 8 euro, inclusief koffie of thee.

Lees ook

Foi,foi: Tippie

Mo’j toch is heuren wat ik pas elejen heb eheurd heb oaver Jan en Toos …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.