Home / Brummen-Regiobode / Onderzoek borstkanker Eerbeek

Onderzoek borstkanker Eerbeek

EERBEEK – Alle vrouwen in de leeftijd van 50 tot en met 75 jaar uit Eerbeek worden voor het bevolkingsonderzoek borstkanker uitgenodigd vanaf 17 september. Het onderzoekscentrum is te vinden op de parkeerplaats naast sporthal de Bhoele (Händelstraat 45). Het onderzoek bestaat uit het maken van röntgenfoto’s van beide borsten, een mammografie. De foto’s worden gemaakt door speciaal opgeleide screeningslaboranten. Twee screeningsradiologen beoordelen de röntgenfoto’s en zoeken naar verdachte afwijkingen. Deelname aan het onderzoek is gratis en vrijwillig.

www.bevolkingsonderzoeknederland.nl

Lees ook

Afdelingsavond van Vrouwen van Nu

EERBEEK – Maandag 27 september is er om 19.30 uur weer een afdelingsavond van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.