dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeAlgemeenNieuwe leden welkom bij STACC

Nieuwe leden welkom bij STACC

Nieuwe leden welkom bij STACC

RHEDEN – Computerclub STACC (Stichting Atari Computer Club) heeft ruimte voor nieuwe leden. STACC is een stichting van computergebruikers, die hun kennis van computers en het gebruik ervan willen delen en/of uitbreiden. Elke eerste zaterdag van de maand is er van 14.00 tot 16.00 uur een bijeenkomst in het Dorpshuis in Rheden.
De STACC is niet alleen bedoeld voor Atari, maar voor alle computersgebruikers. In de bijeenkomsten worden allerlei zaken behandeld. Veel onderwerpen worden door de leden aangedragen en men kan hierover met elkaar van gedachten wisselen. Nieuwe leden die hiermee bezig willen zijn en eventueel een bijdrage kunnen of willen leveren zijn van harte welkom. Zij kunnen een kijkje komen nemen op een van de zaterdagmiddagen. De eerst volgende bijeenkomst is op 2 oktober.

www.stacc-computerclub.nl

spot_img
Verder lezen

Meer deze week

0216539_actie.jpg

Ludieke actie tegen komst Logistiek Centrum Eerbeek

EERBEEK - De buurtbewoners van het voormalige Burgersterrein in Eerbeek hebben op een ludieke wijze geprotesteerd tegen de komst van een Logistiek Centrum. Het geplande Centrum, met een hoogte van 13 meter, zal tegen het winkelhart van het dorp worden gebouwd, waarmee de leefbaarheid van het dorp zal worden aangetast,

0215845_schrijven__pen_op_papier.jpg

Jaarlijkse wedstijd PGAD: ‘Kun je nog dichten, dicht dan mee…’

DOESBURG - "Zelden zijn de omstandigheden voor het schrijven van een gedicht zo gunstig geweest als nu! Bijna niets wat in agenda’s stond gaat door, onbekommerd stappen kunnen we vergeten, een feestje bouwen is er ook niet meer bij. Kortom: zeeën van tijd om eens fijn aan het dichten te

0215871_Samen_Eten.jpg

Maaltijd voor alleengaanden afgelast

DREMPT - De maaltijd voor alleengaanden in het Dorpshuis in Drempt, die gepland stond op woensdag 8 december, is afgelast. De maandelijkse maaltijd was net weer van start gegaan, maar de organisatie ziet zich genoodzaakt om in ieder geval de maaltijd in december weer af te gelasten. Wanneer ze weer

0215697_oliebollen.jpg

Oliebollenactie muziekvereniging

HUMMELO - Muziekvereniging Hummelo en Keppel houdt op zaterdag 11 december de jaarlijkse oliebollenactie. Ook dit jaar worden de oliebollen weer gebakken door de Hummelose ambachtelijke bakker.

0216233_Volleybal2.jpg

Online sportcafé

GEM. BRUMMEN - Donderdag 9 december staat er een nieuw online sportcafé gepland met het thema 'Gezond de tijd door in corona'. Sportverenigingen en stichtingen staan onder druk door de gevolgen van de corona en de opgelegde overheidsmaatregelen. Gespreksonderwerpen binnen de verenigingen zijn ledenverlies, ledenbehoud, cashflow en het bestaansrecht van

0215842_schrijven__pen_op_papier.jpg

Write for Rights in Doesburg

DOESBURG / ANGERLO - Jaarlijks wordt rond 10 december, de Internationale Dag van de Rechten van de Mens, de actie Write for Rights gehouden door Amnesty International. Overal ter wereld worden brieven geschreven voor mensen die onterecht vastzitten of bedreigd en gemarteld worden omdat ze opkomen voor hun rechten. In