donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeAlgemeenNieuwe huurhuizen op locatie De Triangel

Nieuwe huurhuizen op locatie De Triangel

EERBEEK – Donderdag 16 september zijn 25 nieuwe huurhuizen opgeleverd aan onder andere de Bachstraat in Eerbeek. Deze zijn gekomen op de plek waar vroeger basisschool De Triangel stond en bestemd voor gezinnen en 1- tot 2-persoonshuishoudens. Ze zijn gasloos, goed geïsoleerd, hebben zonnepanelen en een warmtepomp.
Nel Bruil, directeur a.i. van Veluwonen: “We kunnen deze extra nieuwe huizen goed gebruiken. Twee huizen heeft Veluwonen speciaal gereserveerd voor jongeren, waardoor twee jonge inwoners een nieuw eigen huis hebben gekregen.”
Wethouder Pouwel Inberg van de gemeente Brummen gaf huurder Anke Wilbrink symbolisch de sleutel van haar nieuwe huis. Dit deed hij samen met Nel Bruil en Martin Companje, directeur van aannemer Roosdom Tijhuis. Later dit najaar krijgen 18 andere huurders ook de sleutel van hun nieuwe huis op de plek van de C. van Leeuwenschool in Eerbeek.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit