Home / Algemeen / Negende editie Alles-behalve-rommel-markt

Negende editie Alles-behalve-rommel-markt

HUMMELO – In het dorpshuis in Hummelo wordt zaterdag 18 september voor de negende keer de Alles-behalve-rommel-markt gehouden. Hier worden dit jaar niet alleen leuke spulletjes voor in huis verkocht, ook kan tweedehands kinderkleding en speelgoed worden verkocht en aangeschaft.

Iedereen kan meedoen aan de Alles-behalve-rommelmarkt. Wie interieurspullen over heeft, kan deze vrijdag 17 september tussen 19.00 en 20.00 uur inleveren bij het dorpshuis. De organisatie neemt alleen spullen aan die heel zijn, zoals schilderijen, lampen, huisraad, brocante, kleine tafeltjes, kleine meubels, curiosa, snuisterijen, accessoires en antiek. Grote spullen, zoals bedden, kasten en bankstellen, kunnen niet worden aangenomen. Daarnaast kan kinderkleding en speelgoed worden ingebracht.

De verkoop is zaterdag 18 september tussen 10.00 en 14.00 uur. Spullen die niet zijn verkocht, kunnen daarna tot 14.30 uur worden opgehaald. Wat niet wordt opgehaald, brengt de organisatie naar de kringloop. Het inschrijfgeld voor verkoop bedraagt 2 euro per 10 stuks. Inbrengers krijgen de helft van de opbrengst mee, de andere helft is bestemd voor het dorpshuis. Het is natuurlijk ook mogelijk de hele opbrengst aan het dorpshuis te schenken, dit wordt dan gebruikt voor de organisatie van culturele activiteiten.

Lees ook

Zangroep Spontaan zingt weer

ANGERLO – Zanggroep spontaan uit Angerlo is weer begonnen met repeteren. 22 Zangers, 3 muzikanten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.