donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeAlgemeenMike uit Doesburg winnaar Misterverkiezing

Mike uit Doesburg winnaar Misterverkiezing

DOESBURG – Mike van Doorn uit Doesburg is zondag 12 september de winnaar geworden van de Mister International verkiezing. Na een zenuwslopende finale kreeg hij de felbegeerde sjerp omgehangen en mag hij zich officieel Mister International Netherlands noemen.

De finale van de verkiezing was het einde van een maandenlang traject, waarin Mike samen met 17 andere kandidaten de strijd aanging. Tijdens fotoshoots en trainingen lieten de kandidaten het beste van zichzelf zien en daarmee ging het niet alleen maar om uiterlijk. “Je persoonlijkheid is het belangrijkste, met alleen maar goede foto’s win je de wedstrijd niet”, vertelde Mike eerder.
Tijdens de echte finale moesten de kandidaten zich drie keer op de catwalk laten zien en kregen zij allemaal een persoonlijke vraag. Mike werd gevraag of hij vindt dat Nederlandse jongeren genoeg kansen krijgen voorgelegd. “Ik antwoordde dat Nederlandse jongeren onder andere door ons schoolsysteem genoeg kansen krijgen. Maar dat het aan de jongeren is om deze aan te grijpen.”
Vervolgens brak er een bloedstollende afvalrace aan, waarbij steeds meer kandidaten het podium moesten verlaten. “Dat was vrij zenuwslopend, elke keer als er een naam genoemd werd, was ik weer een plekje hoger in de ranglijst.” Toen hij uiteindelijk tot Mister International Netherlands verkozen werd, was Mike compleet overdonderd. “Ik heb later de beelden teruggezien en reageer heel gelaten, ik heb geen gat in de lucht gesprongen.” Die uiting van vreugde kwam later, toen hij zijn vrienden en familie in de armen kon sluiten.
Met de winst van de misterverkiezing gaat het traject van de Doesburger verder op internationaal niveau. Mike mag op een nog onbekende datum en plaats in Azië Nederland vertegenwoordigen bij de Mister International verkiezingen.

Foto: Marcel Koch

Mike (Links) winnaar van de Mister International Netherlands verkiezing

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit