Home / Algemeen / Meneer en mevrouw Borgman-Lieferink 60 jaar getrouwd

Meneer en mevrouw Borgman-Lieferink 60 jaar getrouwd

BRUMMEN – Maandag 23 augustus was het 60 jaar geleden dat meneer en mevrouw Borgman-Lieferink uit Brummen trouwden. Het bruidpaar kreeg bezoek van burgemeester Alex van Hedel, die het paar verraste met een ingelijste trouwakte.

Meneer Borgman werd geboren in Nieuw-Schoonebeek. Mevrouw werd geboren in Klarenbeek. In de dienstjaren van meneer Borgman werd er gedanst in Apeldoorn, daar leerden de twee elkaar kennen. Mevrouw wist meneer over te halen om in de buurt te blijven wonen en het paar streek neer in Zutphen. Hier werkte meneer Borgman 40 jaar bij de papierfabriek Fibor. Naast zijn werk zat hij jaren in het bestuur van de vakbond. Mevrouw werkte bij Orcon in Zutphen. Later verhuisde het echtpaar naar Brummen, waar zij nu al vijftig jaar wonen. Ze kregen samen een zoon, het gezin werd later uitgebreid met twee kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

Foto: Theo Jansen

Lees ook

Openlucht kerkdienst in Laag -Keppel

LAAG-KEPPEL – Zaterdag 12 september werd er een openlucht kerkdienst gehouden in de tuin van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.