donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeAlgemeenMantelzorgcafé in Rheden

Mantelzorgcafé in Rheden

RHEDEN – Maandag 27 september is er weer een mantelzorgcafé in Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Dorothee Gassen is te gast en vertelt over haar persoonlijke ervaring met langdurige mantelzorg voor haar man, die werd getroffen door een ongeneeslijke ziekte. De mantelzorg ontwikkelde zich van lichte naar zware belasting en soms overbelasting. Dorothee deelt haar ervaringen over wat ze heeft geleerd en hoopt andere mantelzorgers tips mee te kunnen geven. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen en na afloop kan worden nagepraat onder genot van een hapje en drankje.
Het mantelzorgcafé begint om 14.00 uur, de zaal opent een half uur eerder. De bijeenkomst eindigt om 16.30 uur. Deelname is gratis, maar aanmelden wel verplicht. Afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen kan het aantal bezoekers aan een maximum zijn verbonden. Aanmelden kan tot en met 24 september bij MVT, het loket voor mantelzorg en vrijwillige thuishulp, op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur via tel. 026-3707070 of via hulpmvt@mvtrheden.nl. Is er opvang thuis of vervoer nodig dan kan dit bij aanmelding worden overlegd.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit