Home / Doesburg-Regiobode / Maal en Verhaal in het Kerkhuis

Maal en Verhaal in het Kerkhuis

HOOG-KEPPEL – De Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel start op vrijdag 17 september met de ontmoeting Maal en Verhaal. Hierbij wordt een gezamenlijke lunch gevolgd door een gesprek over een thema uit de actualiteit. Daarvoor kan een artikel uit de krant worden gebruikt, maar ook een bericht uit andere media. Bezoekers mogen zelf een thema uit het nieuws meenemen, maar dat hoeft niet. Maal en Verhaal wordt gehouden in het Kerkhuis in Hoog-Keppel, dat vorige zomer is voorzien van een nieuwe keuken. Van 12.00 tot 13.00 uur wordt er gegeten, het gesprek duurt vervolgens tot 14.00 uur. Er kunnen maximaal acht mensen aansluiten. Aanmelden kan tot 14 september bij Ds. Karin Spelt via karin.spelt@gmail.com of tel. 06-13554749.

Lees ook

Openlucht kerkdienst in Laag -Keppel

LAAG-KEPPEL – Zaterdag 12 september werd er een openlucht kerkdienst gehouden in de tuin van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.