Home / Cultuur / Lezing Lydia Rood

Lezing Lydia Rood

VELP – Vrijdag 10 september geeft Lydia Rood een lezing bij Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp. De schrijfster, die in Velp is opgegroeid, schreef het boek Hartfalen. Deze licht autobiografische novelle speelt af in Velp. Het aangrijpende verhaal begint “als een mythische vertelling over een meisje ‘met oude botten’ dat opgroeit in de Veluwse bossen. Ze is een oermens dat in een droomwereld leeft van hout, vuur en natuur.” Naarmate het meisje ouder wordt en het leven anders is dan ze altijd heeft gedacht, dringt het volwassenenbestaan zich meer en meer aan haar op. Maar het maakt zich nooit helemaal van haar meester.
De lezing begint om 20.00 uur. Entree is 7,50 euro. Reserveren kan via www.eenpassievoorboeken.nl/tuinconcerten.

Lees ook

Duo-expositie in Wereldwinkel Eerbeek

EERBEEK – ‘Natuur en beleving’ is het thema van een nieuwe expositie in Wereldwinkel Eerbeek, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.