Home / Nieuws / Leren hardlopen met Start2Run bij AV Gelre

Leren hardlopen met Start2Run bij AV Gelre

DIEREN – Atletiekvereniging Gelre in Dieren start op zaterdag 18 september om 11.00 uur met Start2Run voor beginnende hardlopers. “Wij helpen je met een uitgekiend programma, de juiste technieken en enthousiaste, professionele en ervaren begeleiders. Daag jezelf uit en ontdek dat je meer kan dan je nu denkt!”, aldus de sportieve vereniging.

De trainingen van de Start2Run vinden plaats op zaterdagochtend 11.00 uur en woensdagavond om 19.00 uur op de locatie van AV Gelre aan de Kolonieweg in Dieren. Naast baan- en bostrainingen en theoretische ondersteuning krijgen deelnemers een startpakket, bestaande uit het Runners World magazine en audiocoaching via de app. Wie na Start2Run de smaak te pakken heeft en verder wil, kan doorstromen naar de loopgroepen van de vereniging. De cursus wordt georganiseerd in samenwerking met Yakult Start to Run. Inschrijven kan via www.yakultstarttorun.nl. Hier staat ook meer informatie. Vragen kunnen ook worden gestuurd naar str-dieren@hotmail.com.

Ook mensen die het hardloopvirus al te pakken hebben, maar nog op zoek zijn naar een gezellige club, zijn welkom bij AV Gelre. Iedereen mag de eerste vier trainingen gratis en vrijblijvend meedoen. AV Gelre geeft trainingen op verschillende niveaus, zowel duurtrainingen in het bos als techniektrainingen op de atletiekbaan. Op www.avgelre.nl staat alle informatie en de trainingstijden. Meer informatie is verkrijgbaar via pr@avgelre.nl.

Lees ook

Openlucht kerkdienst in Laag -Keppel

LAAG-KEPPEL – Zaterdag 12 september werd er een openlucht kerkdienst gehouden in de tuin van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.