Home / Cultuur / Leesclub in Doesburg

Leesclub in Doesburg

DOESBURG – Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, wil in Doesburg een nieuwe leesgroep starten. Op donderdag 16 september wordt in de bibliotheek een startbijeenkomst gehouden. Deze begint om 14.00 uur, deelname is gratis en vrijblijvend.
Lezen doe je alleen, maar praten over boeken doe je met anderen. Dat voegt een extra dimensie toe aan elk boek. De meeste leesclubs lezen zes of zeven boeken per jaar en het aantal bijeenkomsten is gelijk aan het aantal te bespreken boeken.

www.bibliotheekwestachterhoek.nl

Lees ook

Vrijwilligers nodig voor onderhoud wandelpaden Drempt, Hummelo en Keppel

HUMMELO EN KEPPEL – Stichting Wandelpaden Drempt, Hummelo en Keppel is dringend op zoek naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.