donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeBrummen-RegiobodeKunstproject in Brummen

Kunstproject in Brummen

BRUMMEN – Een oude historische authentieke deel in het buitengebied van Cortenoever en een strakke museale white cube in het centrum van Brummen zijn de locaties waar beeldend kunstenaar Ronald de Ceuster vanaf eind september aan het werk gaat. Hij laat het publiek zien welke overwegingen en keuzes hij maakt als er twee tegengestelde ruimtes als speelveld tot zijn beschikking staan.
Initiatiefnemers voor dit kunstproject zijn Corrie van de Vendel en Aletta Bos. Zij stellen hun ruimte ter beschikking. Enerzijds zodat de kunstenaar onderzoek kan doen naar de relatie tussen zijn werk en de omgeving. Anderzijds om het publiek kennis te laten maken met deze kunstenaar, zijn werkwijze en kunstinstallaties.
Voor deze eerste editie gaat Ronald de Ceuster aan het werk rond het thema aan- en afwezigheid. Op welke manier is er ter plekke te spelen met dit thema? In dit project ‘In mind I‘m always here’ gaat de kunstenaar de verschillende kwaliteiten van de ruimten uitvergroten.
Het publiek is van 23 september tot en met 10 oktober op beide locaties welkom op donderdag tot en met zondag van tussen 12.00 en 17.00 uur. De ateliers zijn te vinden aan de Weg naar het Ganzenei 7-9 en Gravenstraat 7b, beide in Brummen.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit