donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeCultuurKobari Trio in Rozendaalse kerk

Kobari Trio in Rozendaalse kerk

ROZENDAAL – Op uitnodiging van de Vrienden van de kerk in Rozendaal speelt zondag 26 september het Kobari Trio in de kerk. Het concert begint om 15.00 uur.
Het Kobari Trio is een nog jong, maar zeer gepassioneerd ensemble, bestaande uit mezzosopraan Sarah Konig, harpiste Sanne Bakker en cellist Wisse de Rijk. Zij studeren aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle, waar ze elkaar hebben leren kennen. Hun bijzondere bezetting en hun grote liefde voor muziek en theater maakt dit trio uniek. Zo nemen ze hun publiek, door middel van eigen, prachtige arrangementen, mee in hun muzikale verhaal. Kobari Trio brengt muziek van barok tot hedendaags en van Spaanse liederen tot Nederlandse poëzie.
De entree voor het concert in Rozendaal kost 15 euro. Vrienden van de kerk betalen 12 euro. Kinderen onder de 12 jaar en houders van een Gelrepas hebben gratis toegang. Er is plek voor maximaal 40 toehoorders, reserveren kan via vrienden@dekerkvanrozendaal of tel. 026-3621068.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit