dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeDoesburg-RegiobodeKinderen zwemmen gratis bij DWV

Kinderen zwemmen gratis bij DWV

Kinderen zwemmen gratis bij DWV

DOESBURG – De Doesburgse Watersportvereniging (DWV) wil de drempel voor kinderen om actief te gaan sporten zo laag mogelijk maken en biedt daarom een gratis lidmaatschap aan. Tijdens de laatste ledenvergadering werd weer eens geconcludeerd dat sporten heel belangrijk is. Kinderen in Doesburg zijn zwaarder dan het landelijk gemiddelde en DWV wil graag helpen om de jeugd aan het sporten te krijgen. Een lid van DWV heeft voorgesteld èn belangeloos financieel mogelijk gemaakt dat de jeugd van Doesburg en omstreken na het halen van een zwemdiploma contributievrij lid kan worden van de zwem- of poloafdeling van DWV. Dit aanbod is voor kinderen tot 11 jaar met een zwemdiploma en geldt tot 31 augustus 2022. Opgeven kan via dwv.secretaris@gmail.nl of www.dwv-doesburg.nl.

spot_img
Verder lezen

Meer deze week

0215868_Centrum.jpg

Culturele Zondag in Doesburg

DOESBURG - De verscherpte maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben ook grote invloed op de Culturele Zondag van 5 december in Doesburg. Zeker de helft van de adressen op deze maandelijkse route langs musea, galerieën en ateliers blijft deze keer uit voorzorg gesloten. Het bestuur laat

0216167_Kerstworkshop_edt.jpg

Kerststuk maken in de Kruiskerk

EERBEEK - In de Kruiskerk in Eerbeek worden drie workshops gehouden waarin de deelnemers een origineel kerststuk maken. In verband met de nieuwe maatregelen zijn de avondworkshops verplaatst naar een ander tijdstip. Er zijn nu workshops gepland op vrijdag 17 december van 14.00 tot 16.00 uur en op zaterdag 18

0216526_erehaaf.JPG

Erehaag voor overleden erelid van vv Dieren

DIEREN - Vrijdag 4 december hebben vele leden van vv Dieren de laatste eer bewezen aan de op 27 november overleden Evert Gerritsen. De sfeergroep VV Dieren Youth vormde tijdens zijn uitvaart een mooie erehaag met fakkels.Evert Gerritsen was erelid van vv Dieren. Voor hem voelde vv Dieren als zijn

0215594_SIR_NO_SIR.jpg

Sir No Sir bij Vroolijke Frans

BRUMMEN - Zondag 5 december treedt het duo Sir Nu Sir op in het café van De Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Het duo bestaat uit singersongwriters Tessa Nikopoulos en Toon Raaf. Zij brengen hun politieke en persoonlijke teksten, met dynamische meerstemmigheid als kern van de sound. Sommige nummers doen

0216356_Bibliotheek.jpg

Cultuurbedrijf RIQQ en Bibliotheek Veluwezoom zetten eerste stap naar fusie

REGIO - Cultuurbedrijf RIQQ en Bibliotheek Veluwezoom willen hun krachten bundelen en daarmee de kwaliteit en impact van kunst en cultuur in de regio versterken. Daarom gaan de culturele organisaties het komend jaar nauwer met elkaar samenwerken en willen zij op termijn fuseren.