Home / Doesburg-Regiobode / Kidsclub bij korfbalvereniging Rivalen

Kidsclub bij korfbalvereniging Rivalen

DOESBURG – Vanaf zaterdag 11 september start de kidsclub bij korfbalvereniging Rivalen in Doesburg. Kinderen van 3 tot 6 jaar kunnen om de week op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur spelenderwijs bewegen. Plezier staat voorop zo gaan de kinderen bijvoorbeeld pittenzak gooien, dansen op muziek, tikkertje spelen en een parcours lopen. Vanaf 4 jaar maken de kinderen kennis met korfbal. Als zij enthousiast geworden zijn dan kunnen zijn vanaf 6 jaar gaan korfballen in het F-tean van de Rivalen. De kidsclub kost 2,50 euro per keer, de eerste keer is gratis. Voor de ouders staat er een kop koffie of thee klaar,
Meer informatie is te vinden op www.rivalen.nl of stuur een mail naar info@rivalen.nl.

Lees ook

Openlucht kerkdienst in Laag -Keppel

LAAG-KEPPEL – Zaterdag 12 september werd er een openlucht kerkdienst gehouden in de tuin van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.