Home / Cultuur / Jonesy Sings in muziekcafé

Jonesy Sings in muziekcafé

DOESBURG – Vrijdag 17 september om 20.00 uur is singer-songwriter Jonesy Sings te gast bij het muziekcafé van Podium Doesburg. Jonesy is een eigenzinnige singer-songwriter. Het schrijven van liedjes was voor haar op jonge leeftijd al een uitlaatklep, zelftherapie in woelige tijden. Pas op latere leeftijd besloot ze haar muziek naar buiten te brengen en is ze gaan optreden. Eerst solo, daarna samen met muzikale duizendpoot Tis Marang op onder andere contrabas, banjo, gitaar en bandoneon. In haar songs verwerkt Jonesy diverse muziekstijlen. Ze zoekt vanuit elke song welke muziekstijl het te vertellen verhaal het beste ondersteund. Haar songs zijn daardoor zeer afwisselend en niet in één genre te vangen. Haar teksten zijn beeldend en soms met een gezonde dosis humor.
Het muziekcafé wordt maandelijks gehouden in de foyer van Podium Doesburg. Bands en artiesten spelen ongeveer een uur. Zij ontvangen geen gage, maar spelen volgens het principe ‘pay as you go away’. Voor bezoekers is de entree gratis, de drankjes niet. Het muziekcafé opent om 20.00 uur.

Lees ook

Zangroep Spontaan zingt weer

ANGERLO – Zanggroep spontaan uit Angerlo is weer begonnen met repeteren. 22 Zangers, 3 muzikanten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.