dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeAlgemeenIn gesprek met de PvdA

In gesprek met de PvdA

DIEREN – De PvdA afdeling Rheden is zaterdag 25 september van 10.30 tot 12.00 uur uur present bij de beren op winkelcentrum Calluna in Dieren. De afdeling gaat ‘de miljoenen nota herverdelen’ en wil graag de mening van de inwoners en weten welke keuzes zij hierin maken. Ook gaan de politici de discussie aan over lokale politieke thema’s. Zij blijven niet op het Callunaplein, maar gaan ook de wijk Stenfert in om daar met inwoners te spreken. “We vragen naar concrete voorstellen van inwoners die de PvdA kan opnemen in haar verkiezingsprogramma.”

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215985_Bestuur_met_jubilarissen.jpg

Definitief einde voor Thomassen Mannenkoor

RHEDEN - Vrijdag 26 november was het definitieve einde van het Thomassen Mannenkoor bij restaurant de Deel in Rheden. Voordat het bestuur ontbonden werd, haalde voorzitter Louis Schennink enkele herinneringen op uit het rijke verleden van het koor.

0216018_Midwinterhoorngroep.jpg

Midwinterhoorns mogen weer blazen

DOESBURG - Volgens traditie mag de midwinterhoorn weer klinken vanaf de vrijdag voor de Adventsperiode, na zonsondergang. De leden van midwinterhoorngroep Doesburg kwamen daarom deze dag even bij elkaar om samen de hoorn weer te laten klinken. Ze zijn de stad in gegaan en hebben geblazen in het winkelcentrum. Een

0216539_actie.jpg

Ludieke actie tegen komst Logistiek Centrum Eerbeek

EERBEEK - De buurtbewoners van het voormalige Burgersterrein in Eerbeek hebben op een ludieke wijze geprotesteerd tegen de komst van een Logistiek Centrum. Het geplande Centrum, met een hoogte van 13 meter, zal tegen het winkelhart van het dorp worden gebouwd, waarmee de leefbaarheid van het dorp zal worden aangetast,

0215964_doesburg-3536461920.jpg

Doesburgers in bijstand mogen giften ontvangen

DOESBURG - Doesburgers met een bijstandsuitkering mogen vanaf 1 januari 2022 1200 euro per jaar aan giften ontvangen zonder gekort te worden op hun uitkering. Dat heeft de voltallige gemeenteraad van Doesburg besloten op initiatief van PvdA/GroenLinks-raadslid Yvonne Irving-Schrader. Eerder nam de Tweede Kamer al een soortgelijke motie aan die

0216356_Bibliotheek.jpg

Cultuurbedrijf RIQQ en Bibliotheek Veluwezoom zetten eerste stap naar fusie

REGIO - Cultuurbedrijf RIQQ en Bibliotheek Veluwezoom willen hun krachten bundelen en daarmee de kwaliteit en impact van kunst en cultuur in de regio versterken. Daarom gaan de culturele organisaties het komend jaar nauwer met elkaar samenwerken en willen zij op termijn fuseren.

0215594_SIR_NO_SIR.jpg

Sir No Sir bij Vroolijke Frans

BRUMMEN - Zondag 5 december treedt het duo Sir Nu Sir op in het café van De Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Het duo bestaat uit singersongwriters Tessa Nikopoulos en Toon Raaf. Zij brengen hun politieke en persoonlijke teksten, met dynamische meerstemmigheid als kern van de sound. Sommige nummers doen