Home / Algemeen / Heel Velp Schoon

Heel Velp Schoon

VELP – Marieke van Zwoll en Jan Peter Hop van Heel Velp Schoon zoeken enthousiaste mensen die op regelmatige basis mee willen helpen om Velp schoon te houden. Op zaterdagmiddag 18 september, op de internationale World Cleanup Day, is de start van Heel Velp Schoon.
De vrijwilligers verzamelen die dag om 12.00 uur in de van Voorthuijsenschool aan de Schoolstraat 12 in Velp in de ruimte van het Trefpunt. Om 12.30 uur opent wethouder Dorus Klomberg de actie Heel Velp Schoon feestelijk. Daarna gaan de vrijwilligers voorzien van grijpers, hesjes en vuilniszakken Velp schoonmaken. Om vervolgens rond 14.00 uur samen af te ronden bij het Trefpunt.
Na 18 september gaat de groep regelmatig op pad om schoon te maken. Geïnteresseerden die mee willen helpen, kunnen zich aanmelden via heelrhedenschoon.velp@gmail.com of tel. 06-22372606. Het is de bedoeling dat na Velp deze schoonmaakactie binnenkort ook in de andere dorpen van de gemeente Rheden van start gaat onder de vlag van Ik Buurt Mee.

Lees ook

Mediteren in de Dorpskerk

RHEDEN – Per 21 september gaat een nieuwe serie ‘mediteren op dinsdagavond van start in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.