Home / Rheden-Regiobode / Gym in Laag-Soeren

Gym in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Woensdag 8 september gaat de gym in ‘t Sprengenhus in Laag-Soeren weer van start. Er wordt onder bevoegde leiding gesport in drie groepen. Groep 1, de wat oudere dames en heren, gymt van 9.30 tot 10.30 uur. Groep 2, de dames, gymt van 19.00 tot 20.00 uur en de groep 3, dames en heren, van 20.00 tot 21.00 uur. Er worden geen toestellen gebruikt, er wordt gewerkt met gewichten en elastieken. Ook worden er loopoefeningen en grondoefeningen op de mat gedaan. Elke laatste woensdag van de maand wordt er na afloop samen koffie gedronken. Aanmelden en inlichtingen bij Mini Janssen, tel.06-38702365.

Lees ook

Buffet in De Smulhoek

DIEREN – De Smulhoek in de Oase in Dieren serveert zaterdag 2 oktober een Nederlands-Indisch …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.