Home / Cultuur / Gemengd koor Sursum Corda

Gemengd koor Sursum Corda

ELLECOM – Gemengd koor Sursum Corda is het nieuwe seizoen begonnen met een gezellige ontspanningsavond alvorens de repetities weer van start zijn gegaan. Er wordt nu weer elke dinsdag gezongen in het de MFA/Dorpsschool. Wie eens mee wil zingen, is vanaf 20.00 uur welkom. Daarnaast zamelt het koor nog steeds lege cartrigdes in om de clubkas te spekken. Deze kunnen worden ingeleverd aan de Binnenweg 39b in Ellecom.

Lees ook

Zangroep Spontaan zingt weer

ANGERLO – Zanggroep spontaan uit Angerlo is weer begonnen met repeteren. 22 Zangers, 3 muzikanten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.