donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeBrummen-RegiobodeG-voetballers Loenermark weer van start

G-voetballers Loenermark weer van start

LOENEN – De G-voetballers van vv Loenermark in Loenen zijn het seizoen goed gestart. Twee gulle gevers hebben het team 20 nieuwe ballen geschonken. De spelers zijn daar natuurlijk heel blij mee en voor de eerste training zijn er bloemen overhandigd aan de gevers.
Om het seizoen te beginnen, waren ouders, andere familieleden en begeleiders uitgedaagd om een potje te voetballen tegen de G-voetballers. Een aantal enthousiaste familieleden is hierop ingegaan en was present. De training begon met een gezamenlijke warming-up en daarna gingen de jeugd en senioren uit elkaar.
Helaas waren er te weinig familieleden en begeleiders om een volwaardig team te kunnen vormen, waardoor er twee gemengde teams werden gemaakt. Zowel bij de jeugd als bij de senioren, werd er weer fanatiek gevoetbald, werd er veel gescoord en genoten van eindelijk weer een potje voetballen. De spelers kijken uit naar een mooi nieuw seizoen met leuke trainingen en hopelijk binnenkort weer vriendschappelijke wedstrijden.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit