donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeNieuwsFeestelijke opening tennisbanen TV Dieren

Feestelijke opening tennisbanen TV Dieren

DIEREN – TV Dieren heeft onlangs de nieuwe tennisbanen feestelijk geopend. Het officiële moment vond al eerder in besloten kring plaats, nu was jong en oud welkom voor een gezamenlijk feestje.

Met een nieuw bestuur, een nieuwe activiteitencommissie en een nieuwe commissie onderhoud heeft TV Dieren een frisse start gemaakt. De tennisbanen worden gehuurd van Polysport en het onderhoud en beheer ligt volledig in handen van TV Dieren. De vereniging kijkt na een paar moeilijke jaren met vertrouwen naar de toekomst en heeft grote ambities. Zo wordt onder andere overwogen padelbanen aan te leggen. Voorzitter Peter Lokhorst heeft de toekomstplannen aan de leden toegelicht en hen vooral bedankt voor hun bijdrage in het afgelopen jaar.

De opening werd gevierd met een programma voor alle leden. De jongste leden hebben zich uitgeleefd op speelse tennisoefeningen, leuke spelletjes en een springkussen. De leden van 12 tot en met 99 jaar mochten het tegen elkaar opnemen op de baan, waarbij iedereen door elkaar werd gehusseld. Dit leverde leuke en bijzondere combinaties op en zorgde voor een zeer goede sfeer.
De dag werd afgesloten met een demonstratiewedstrijd door twee spelers met een hoge ranking (niveau 2) uit de regio Utrecht. Zij mochten het opnemen tegen de trainers van TV Dieren. Het was voor de leden leuk om te zien hoe tennis op dat niveau eruitziet, hoewel het natuurlijk een sport is die geschikt is voor alle niveaus en leeftijden.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit