Home / Cultuur / Doesburgse Kadedagen gaan door

Doesburgse Kadedagen gaan door

DOESBURG – Zaterdag 18 en zondag 19 september worden de Doesburgse Kadedagen gehouden. Tijdens deze vijfde editie staat de kade vol met creatieve, kunstzinnige en culinaire stands. De organisatie verwacht zo’n 130 kraamhouders in de Hanzestad. Bezoekers wordt geadviseerd om zo veel mogelijk op de fiets of te voet te komen. De kadedagen zijn op zaterdag te bezoeken van 11.00 tot 18.00 en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Zangroep Spontaan zingt weer

ANGERLO – Zanggroep spontaan uit Angerlo is weer begonnen met repeteren. 22 Zangers, 3 muzikanten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.