Home / Algemeen / Dierense Sporenpaden

Dierense Sporenpaden

DIEREN – De Stichting Dieren met Dieren heeft de Dierense sporenpaden ontwikkeld om al wandelend kennis te maken met opmerkelijke, markante en wonderschone plekjes binnen en buiten het dorp. Deze route is circa 8 kilometer lang, eventueel in te korten tot 5 kilometer. Deze wandeling is met gids Gerard Kriek te lopen op woensdag en zaterdag. Startpunt is het perron van station Dieren. Er wordt om 10.00 uur vertrokken. Aanmelden kan via g.kriek@kpnplanet.nl of tel. 06-28209504.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.