donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeAlgemeenDag van de Ouderen in Theothorne

Dag van de Ouderen in Theothorne

DE STEEG – 55-Plussers uit de gemeenten Rheden en Rozendaal zijn op vrijdag 1 oktober welkom bij Theothorne in Dieren voor de viering van de Dag van de Ouderen. Het lokale comité heeft een mooi programma opgesteld, dat om 10.30 uur wordt geopend door burgemeester Ester Weststeijn van de gemeente Rozendaal. Aansluitend verzorgt boswachter Henri Kleijer een lezing met de titel ‘Het jaar rond op landgoed Middachten’. Ook wordt deze dag de aftrap gegeven voor het nieuwe huiskamerproject voor senioren ‘Vitaal & Veilig Thuis’. Bij binnenkomst en tijdens de lunch verzorgt Ben Wissink ‘muziek van toen voor de jeugd van toen’.
Vorig jaar kon de Dag van de Ouderen niet doorgaan, dit jaar worden de ontwikkelingen goed in de gaten gehouden. De maatregelen van het RIVM zijn leidend. Dit houdt in dat aanmelden verplicht is. Dit kan tot 24 september via tel. 026-3611975 (op maandag, dinsdag en donderdag) of door een e-mail te sturen naar info@stichtingstoer.nl. Het comité raadt aan niet te lang te wachten, de ruimte is beperkt. Deelnemers dienen bij aanmelding te vermelden of zij blijven lunchen.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit