donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeBrummen-RegiobodeCursus Kunst in Beeld in Bibliotheek

Cursus Kunst in Beeld in Bibliotheek

BRUMMEN/ EERBEEK – Eind september begint er weer een nieuwe cursus Kunst in Beeld in de bibliotheken van Brummen en Eerbeek. Gedurende vijf bijeenkomsten van ongeveer anderhalf uur leren deelnemers over een bepaalde kunstenaar. De cursus wordt gegeven in de vorm van lezingen in zowel de bibliotheek van Brummen als Eerbeek.
Iris Maalderink verzorgt de lezingen. Zij is kunsthistorica en geeft al ruim tien jaar cursussen kunstgeschiedenis. Ook geeft Iris rondleidingen in Museum MORE in Gorssel, in Kasteel Ruurlo en in het Kröller-Müller Museum. De cursus Kunst in Beeld is opgezet voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst. Deze keer is het thema: Een tentoonstelling is zoveel meer. Alle cursussen zijn op de dinsdagavonden van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur, inclusief koffie en thee. Opgeven kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. De cursusdata in Brummen zijn 21 september, 5 oktober, 19 oktober, 2 november, 16 november. In Eerbeek wordt de cursus gegeven op 28 september, 12 oktober, 26 oktober, 9 november en 23 november.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit