donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeAlgemeenCursus administratie doen

Cursus administratie doen

RHEDEN / DIEREN / VELP – Iedereen die wil leren hoe hij zijn administratie kan bijhouden, kan meedoen aan de gratis cursus Voor ‘t zelfde geld. Deze wordt gegeven door vrijwilligers van Incluzio en de bibliotheek en wordt gegeven in Dieren, Rheden en Velp. Deelnemers kijken naar wat er aan geld binnenkomt en uitgaat, leren een kasboek bijhouden, hoe zij rekeningen en brieven goed kunnen opruimen en krijgen tips over de kosten van vervoer met auto, trein of bus en slim boodschappen doen.
De cursus bestaat uit 10 lessen van elk twee uur. In Rheden is de cursus op elke maandag vanaf 20 september, van 19.00 tot 21.00 uur in het Dorpshuis. In Dieren wordt de cursus gegeven in de bibliotheek, elke dinsdag tussen 9.30 en 11.30 uur vanaf 21 september. In Velp zijn de lessen vanaf 23 september elke donderdag tussen 19.00 en 21.00 uur in Buurthuis de Poort. Aanmelden kan bij Alberdine Tesink, tel. 06 – 10139493 of alberdine.tesink@bibliotheekveluwezoom.nl.
Er worden overigens nog vrijwilligers gezicht die willen helpen bij het geven en begeleiden van de cursus. Mensen die inwoners van de gemeente willen helpen op administratief vlak, kunnen contact opnemen met Thijs den Heijer, vrijwilligerscoördinator bij Incluzio Rheden, via tdheijer@incluzio.nl of tel. 06-82830582.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit