donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeAlgemeenBuurthuis Leuvenheim krijgt Henk Jonkers Zaal

Buurthuis Leuvenheim krijgt Henk Jonkers Zaal

LEUVENHEIM – Tijdens de jaarvergadering van Vereniging het Buurthuis in Leuvenheim is afscheid genomen van Henk Jonkers als bestuurslid. Henk is in 1978 toegetreden tot het bestuur en dit betekent dat hij maar liefst 43 jaar als bestuurslid actief is geweest. Als bedankje is de grote zaal naar hem vernoemd.

Henk Jonkers is een stille kracht, die vooral erg actief op de achtergrond is. Dit soort mensen zijn voor een vereniging als het Buurthuis van levensbelang, zij houden het Buurthuis levend. Eén van zijn grootste verdiensten is de organisatie van de kaartavonden. Op donderdagavonden wordt er in het Buurthuis door een grote groep mensen uit Leuvenheim en omgeving fanatiek geklaverjast, natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje.
Op dinsdag 14 september is afscheid genomen van Henk als bestuurslid. Als dank voor zijn jarenlange inzet is besloten om de grote zaal in het Buurthuis te benoemen als de Henk Jonkers zaal. Tijdens een toespraak van voorzitter Bert Hafkamp onthulde Henk het bord, dat een prominente plaats gaat krijgen in de grote zaal. Daarnaast ontving Henk als dank voor zijn inzet een dinercheque.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit