Home / Brummen-Regiobode / Buitenbios in Leuvenheim

Buitenbios in Leuvenheim

LEUVENHEIM – Vrijdag 10 september is de film Lady Bird om 20.00 uur te zien bij de Buitenbios in Leuvenheim. De film gaat over Christine Mc Pherson. Zij noemt zichzelf Lady Bird en is een rebelse tiener in het Sacramento (California) van 2002. Ze staat op het punt af te studeren aan een conservatieve middelbare school en wil door gaan studeren in New York, ver weg van huis waar vader werkloos is en moeder zich te veel met haar bemoeit. De film is te bekijken in het Amfitheater van OBS de Rietgors in Leuvenheim. Entree is 4 euro.
Bij veel regen gaat de vertoning niet door.

Lees ook

Sportclub Brummen en RIWIS slaan handen ineen

BRUMMEN – Een groep cliënten van Riwis Zorg & Welzijn helpt sinds kort mee in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.