Home / 112 / Brommer aangereden op Zomerweg

Brommer aangereden op Zomerweg

DREMPT – Op de kruising Zomerweg met de Torenallee heeft woensdagmiddag 8 september rond 13.05 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een brommer. De brommerrijder raakte hierbij gewond. Op de kruising wilde een auto afslaan richting de Zomerweg, maar zag daarbij de brommerrijder over het hoofd. Hierop volgde een flinke klap tussen de brommer en de auto. De bestuurder van de brommer belandde hierbij op de voorruit van de auto en vervolgens op de weg. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de brommerrijder met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Lees ook

Openlucht kerkdienst in Laag -Keppel

LAAG-KEPPEL – Zaterdag 12 september werd er een openlucht kerkdienst gehouden in de tuin van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.