Home / Doesburg-Regiobode / Bridgeclub Angerlo gaat weer bridgen

Bridgeclub Angerlo gaat weer bridgen

ANGERLO – Bridgeclub Angerlo gaat donderdagavond 16 september weer starten met een nieuw seizoen in de Meent in Angerlo. Uiteraard moeten de regels tegen corona in acht genomen worden, zodat het voor iedereen zo veilig mogelijk is. Door corona was het lange tijd niet mogelijk fysiek te bridgen en is er alleen via Stepbridge op de computer gespeeld. Helaas vond niet iedereen deze manier van bridgen leuk, de meeste mensen spelen voor de gezelligheid en sociale contacten.

Lees ook

Openlucht kerkdienst in Laag -Keppel

LAAG-KEPPEL – Zaterdag 12 september werd er een openlucht kerkdienst gehouden in de tuin van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.