dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeCultuurBlokfluitensemble in Spankeren

Blokfluitensemble in Spankeren

SPANKEREN – Blokfluitensemble FEW speelt donderdag 23 september om 20.00 uur in de Petruskerk in Spankeren. FEW speelt klassieke en moderne muziek op een indrukwekkend aantal blokfluiten, van de kleinste sopranino tot de twee meter lange grootbas en bereikt daarmee een enorme variatie in klankkleur. Het repertoire beslaat makkelijk vijf eeuwen, van de zestiende eeuw tot de huidige tijd. Op het programma staan werken van Biagio Marini, Antonio Vivaldi, JS Bach, Allessandro Marcello, Gabriel Fauré, Arvo Pärt, Karl Jenkins, Matthias Maute, Richard Rodgers en swingende bewerkingen van populaire stukken door blokfluitist Paul Leenhouts.
Kaarten voor dit optreden zijn te bestellen via spankeren.ingoedehanden.management. Daar is ook meer informatie te vinden over andere concerten die in Spankeren op het programma staan.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215845_schrijven__pen_op_papier.jpg

Jaarlijkse wedstijd PGAD: ‘Kun je nog dichten, dicht dan mee…’

DOESBURG - "Zelden zijn de omstandigheden voor het schrijven van een gedicht zo gunstig geweest als nu! Bijna niets wat in agenda’s stond gaat door, onbekommerd stappen kunnen we vergeten, een feestje bouwen is er ook niet meer bij. Kortom: zeeën van tijd om eens fijn aan het dichten te

0215871_Samen_Eten.jpg

Maaltijd voor alleengaanden afgelast

DREMPT - De maaltijd voor alleengaanden in het Dorpshuis in Drempt, die gepland stond op woensdag 8 december, is afgelast. De maandelijkse maaltijd was net weer van start gegaan, maar de organisatie ziet zich genoodzaakt om in ieder geval de maaltijd in december weer af te gelasten. Wanneer ze weer

0216167_Kerstworkshop_edt.jpg

Kerststuk maken in de Kruiskerk

EERBEEK - In de Kruiskerk in Eerbeek worden drie workshops gehouden waarin de deelnemers een origineel kerststuk maken. In verband met de nieuwe maatregelen zijn de avondworkshops verplaatst naar een ander tijdstip. Er zijn nu workshops gepland op vrijdag 17 december van 14.00 tot 16.00 uur en op zaterdag 18