dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeAlgemeenAvondexcursie over de Loenermark

Avondexcursie over de Loenermark

Avondexcursie over de Loenermark

LOENEN – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen houden op zaterdag 2 oktober een speciale avondwandeling over de Loenermark. De zomer verdwijnt, de natuur maakt zich op voor de winter. ’s Avonds als de bezoekers weg zijn, wandelen de deelnemers samen met een boswachter over de Loenermark. Wellicht wordt er wild gespot, maar het wandelen in de schemering heeft ook zijn bekoring. Samen met de boswachter wordt er naar de Zilvense heide gelopen met zijn hoogteverschillen, daarna lopen de deelnemers in het donker terug naar de startplek.
De start is om 17.30 uur, de wandeling duurt ongeveer 3 uur. Deelnemen kost 8 euro per persoon, donateurs van het GLK betalen 3 euro, op vertoon van een geldige donateurspas. Deze wandeling is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

www.glk.nl/activiteiten.

Foto: Koos Dansen

spot_img
Verder lezen

Meer deze week

0215869_Omslag_Velp_viert_vrijheid.jpg

Boek met foto’s van buitenexpositie Velp viert vrijheid

VELP - De buitenexpositie Velp viert vrijheid, die afgelopen september te zien was in het centrum van Velp, was een groot succes. Stichting Velp van Oranje brengt nu een boek uit met dezelfde titel. Hierin zijn de 21 foto's opgenomen, die werden gemaakt en geëxposeerd ter gelegenheid van 75+1 Jaar

Twee doden bij ongeval N348

BRUMMEN - Een man van 86 en een vrouw van 83 jaar uit Brummen zijn dinsdag 30 november omgekomen bij een verkeersongeval op de rotonde in de N348 bij Brummen. Zij reden rond 12.30 uur in een personenbusje de rotonde op en kwamen daarbij in botsing met een vrachtwagen. De

0216018_Midwinterhoorngroep.jpg

Midwinterhoorns mogen weer blazen

DOESBURG - Volgens traditie mag de midwinterhoorn weer klinken vanaf de vrijdag voor de Adventsperiode, na zonsondergang. De leden van midwinterhoorngroep Doesburg kwamen daarom deze dag even bij elkaar om samen de hoorn weer te laten klinken. Ze zijn de stad in gegaan en hebben geblazen in het winkelcentrum. Een

0216553_pietentraining.JPG

Pieten op bezoek bij vv SHE Hall

HALL - Zaterdag 4 december was het dolle pret op de voetbalvelden van vv SHE Hall. De jongste kinderen van de Hallse voetbalclub kregen bezoek van Pieten. De Pieten kwam niet alleen maar met pepernoten, maar ze kwam ook een pietentraining geven. De voetballertjes mochten hun broertjes, zusjes en vriendjes