dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeBrummen-RegiobodeApenkooien voor jong en oud

Apenkooien voor jong en oud

Apenkooien voor jong en oud

LOENEN – Gymnastiekvereniging de Kempers in Loenen bestaat op vrijdag 1 oktober 50 jaar en viert dat met een leuke activiteit voor alle leeftijden: apenkooien. Iedereen die het leuk lijkt om nog eens lekker over alle toestellen heen te springen, kan meedoen. Jong en oud kan meedoen. Kinderen van 3 tot en met 8 jaar zijn welkom tussen 14.30 en 15.30 uur, jongens en meiden van 9 tot en met 13 jaar zijn welkom tussen 15.30 en 16.30 uur. Het uurtje van 19.30 tot 20.30 uur is gereserveerd voor jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen zijn van 20.30 tot 21.30 uur welkom. Het apenkooien is in de gymzaal aan de Kempe, die voor de gelegenheid vol toestellen staat, waar iedereen zich lekker op kan uitleven. Vooraf aanmelden is wel nodig. Dit kan bij trainster Esther Koekkoek in de zaal of via WhatsApp, tel. 06-1243460. Esther geeft deze week ook gymlessen op de beide basisscholen in Loenen om het jubileum te vieren.

spot_img
Verder lezen

Meer deze week

0215565_Depressie.jpg

Online ouderavond over stress, angst en somberheid

REGIO - Incluzio en Pro Persona Connect verzorgen dinsdag 7 december een online ouderavond over stress, angst en somberheid bij jongeren. Er wordt ingegaan op wat deze klachten inhouden, hoe deze te herkennen zijn bij jongeren en hoe ouders kunnen doen om de klachten bij hun kind te verminderen en

0215958_Rommelmarkt1.jpg

4Noppes weggeefwinkel gaat poosje dicht

DIEREN - De Weggeefwinkel Dieren gaat vanaf 3 december voor onbepaalde tijd dicht. Daarvóór kan iedereen op dinsdag tot en met donderdag van 11.00 tot 15.00 uur nog (december)artikelen komen uitzoeken.

0211613_Wil_Oosterwegel.jpeg

Vrijwilliger Wil met zijn hoofd in de wolken

DIEREN - In een paar seconden een snelheid van nul tot honderd kilometer per uur bereiken, dan in een hoek van 45 graden de lucht in en op vierhonderd meter hoogte wordt de lierkabel waaraan het zweefvliegtuig zit losgekoppeld. En dan? Zweven! Wil Oosterwegel uit Dieren en zijn clubgenoten van

0216189_wandelschoen.jpg

Groepswandeling Samen op Pad

ROZENDAAL - Samen op Pad (de SOP) houdt woensdag 8 december een groepswandeling. Deze start om 10.00 uur bij de kantine van voetbalclub DVOV in Rozendaal, inschrijven kan ter plaatse. Deelname kost 4 euro. Er wordt een route gelopen van ongeveer 25 kilometer, door het bos en over de heide

0216526_erehaaf.JPG

Erehaag voor overleden erelid van vv Dieren

DIEREN - Vrijdag 4 december hebben vele leden van vv Dieren de laatste eer bewezen aan de op 27 november overleden Evert Gerritsen. De sfeergroep VV Dieren Youth vormde tijdens zijn uitvaart een mooie erehaag met fakkels.Evert Gerritsen was erelid van vv Dieren. Voor hem voelde vv Dieren als zijn

0216372_Pieten_VVO_edt.jpeg

Sinterklaas en Pieten op bezoek bij VVO

ROZENDAAL - De jeugd van voetbalvereniging VVO in Rozendaal kreeg onlangs voornaam bezoek. Sinterklaas en een aantal Pieten kwamen langs. Dat deden zij natuurlijk niet met lege handen. Door een handige samenwerking met de Lidl in Velp konden alle kinderen van een tasje met lekkers worden voorzien. De Sint is