Home / Algemeen / Zwieren op Rhedense kermis

Zwieren op Rhedense kermis

RHEDEN – Jong en oud heeft zich afgelopen weekend weer vermaakt op de Rhedense kermis. Op het Mr. B. van Leeuwenplein stonden allerlei spectaculaire attracties opgesteld en iedereen kon dan ook naar hartelust zwaaien en zwieren, een gokje wagen bij de spelletjesautomaten of iets lekkers halen bij een van de traditionele eetkramen.
Er was nog even onenigheid tussen twee groepen jongeren, maar door ingrijpen van de politie werd dat al gauw gesust. De meeste mensen die naar de kermis kwamen, deden dat om plezier te maken en dát is goed gelukt.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Afdelingsavond van Vrouwen van Nu

EERBEEK – Maandag 27 september is er om 19.30 uur weer een afdelingsavond van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.