Home / Algemeen / Taalspreekuur bij de bibliotheek

Taalspreekuur bij de bibliotheek

EERBEEK – Ook in de zomervakantie is er iedere week een taalspreekuur in de bibliotheek in Eerbeek. Bezoekers kunnen hier terecht met vragen of voor hulp bij de Nederlandse taal. Elke maandag tussen 11.00 en 12.00 uur zit een taaldocent klaar om hulp te bieden. Er zijn ook lesboeken en makkelijke leesboeken om de leesvaardigheid te verbeteren. Het spreekuur wordt verzorgd door het Taalhuis, dat laagdrempelig hulp biedt aan mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Iedereen kan binnenlopen bij het spreekuur of een afspraak maken via taalhuis@bibliotheekbrummenvoorst.nl. Het spreekuur is gratis en is voor leden en niet-leden van de bibliotheek.

Lees ook

Afdelingsavond van Vrouwen van Nu

EERBEEK – Maandag 27 september is er om 19.30 uur weer een afdelingsavond van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.