Home / Algemeen / Stoelyoga voor senioren

Stoelyoga voor senioren

VELP – Riëtta Veldhuis van Inbalance met Riëtta start op 20 augustus met stoelyoga voor senioren in de Elleboog in Velp. Stoelyoga is de minst belastende vorm van yoga en draagt bij aan een gezond lichaam. Het kan tot op hoge leeftijd worden beoefend en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en de oefeningen doet ieder op zijn of haar eigen niveau. De lessen zijn wekelijks op vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via Riëtta Veldhuis, tel. 06-21943199 of inbalancemetrietta@hotmail.com.

www.inbalancemetrietta.com

Lees ook

Buurthuis Leuvenheim krijgt Henk Jonkers Zaal

LEUVENHEIM – Tijdens de jaarvergadering van Vereniging het Buurthuis in Leuvenheim is afscheid genomen van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.