Home / Algemeen / Snuffelen in De Mazzelschuur

Snuffelen in De Mazzelschuur

LOENEN – Gezellig snuffelen op een rommelmarkt kan zaterdagmorgen 7 augustus weer in De Mazzelschuur aan de Voorsterweg 56 in Loenen. De vrijwilligers van de Protestantse Kerk komen 10.00 tot 12.00 uur naar de schuur om spullen te verkopen en ook in ontvangst te nemen. Er is een ruime voorraad boeken, lp’s, cd’s, dvd’s, huishoudelijke spullen, gereedschap, puzzels, woondecoratie en speelgoed. De opbrengst voor de kerk is iedere maand bijzonder goed. In de maand juli was deze 457.35 euro.

Lees ook

Mediteren in de Dorpskerk

RHEDEN – Per 21 september gaat een nieuwe serie ‘mediteren op dinsdagavond van start in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.