Home / 112 / Scooterrijder onwel en raakt fietser
Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink - .

Scooterrijder onwel en raakt fietser

ANGERLO – Twee personen zijn woensdagmiddag 4 augustus rond 13.35 uur gewond geraakt bij een ongeval op het fietspad van de Zevenaarseweg in Angerlo. Een scooterrijder wilde een groepje fietsers inhalen, maar werd ineens onwel en reed een van de fietsers aan. Zowel de bestuurder van de scooter als de fietser kwam ten val en raakte daarbij gewond. Omstanders die het ongeval zagen gebeuren, verleenden direct eerste hulp aan beide slachtoffers. Voor het ongeval zijn twee ambulances opgeroepen, die zowel de scooterrijder als de fietser naar het ziekenhuis hebben gebracht.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Lees ook

Duo-expositie in Wereldwinkel Eerbeek

EERBEEK – ‘Natuur en beleving’ is het thema van een nieuwe expositie in Wereldwinkel Eerbeek, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.