Home / Cultuur / Rhedens Senioren Orkest in de buitenlucht

Rhedens Senioren Orkest in de buitenlucht

VELP – Het Rhedens Senioren Orkest kon woensdag 21 juli voor het eerst in anderhalf jaar haar kunsten weer vertonen voor publiek. Dit eerste concert werd gegeven in de buitenlucht, in de prachtige tuin van verpleeghuis ‘t Jagthuis aan de Hoofdstraat in Velp. Vanwege de coronamaatregelen konden niet alle bewoners tegelijk komen luisteren. Daarom kwam er een groep vóór en een andere groep na de pauze luisteren. De orkestleden hebben genoten van het enthousiaste publiek, dat af en toe meezong met bekende melodieën.

Lees ook

Duo-expositie in Wereldwinkel Eerbeek

EERBEEK – ‘Natuur en beleving’ is het thema van een nieuwe expositie in Wereldwinkel Eerbeek, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.